808 diode laser hair removal machine
Describe

Working principle

The diode laser device uses the 808nm wavelength, which has a special effect on melanocytes in the hair follicle without damaging the surrounding tissues. The laser can be absorbed by the hair shaft and melanocytes in the hair follicles and converted into heat to increase the temperature of the hair follicle. When the temperature rises to a certain level that can irreversibly destroy the structure of the hair follicle, the hair follicle structure will be eliminated after the natural physiological process of the hair follicle, thus achieving the purpose of permanent hair removal.

Аппарат для удаления волос с диодным лазером 808 нм(图1)

755 nm dalga boyu

755nm dalga boyu, onu çok çeşitli saç tipleri ve renkleri (özellikle açık renkli ve ince saçlar) için ideal kılar

saç.Yüzeysel penetrasyon, saç folikülünün çıkıntısını hedef alır ve özellikle yüzeysel olarak gömülü saçlar için etkilidir.

kaşlar ve üst dudak gibi bölgelerde.

808 nm dalga boyu

Yüksek ortalama güç ve yüksek tekrarlama oranı ile kıl folikülünün derinlemesine nüfuz etmesini sağlar. 808nm'nin orta derecede melanin emilim seviyesi vardır ve bu onu güvenli kılar. Derin penetrasyon yetenekleri saç folikülünün Kabarık ve Kabarcık bölgelerini hedef alırken, orta düzeyde doku derinliği penetrasyonu onu kolları, bacakları, yanakları ve sakalı tedavi etmek için ideal kılar.

1064 nm dalga boyu

YAG 1064 dalga boyu, daha düşük melanin emilimi ile karakterize edilir, bu da onu bronzlaşmış ciltler de dahil olmak üzere daha koyu cilt tipleri için odaklanmış bir çözüm haline getirir. Aynı zamanda 1064nm, saç folikülünün en derin penetrasyonunu sunarak Ampul ve Papillayı hedeflemesine ve ayrıca kafa derisi, koltuk altı ve kasık bölgeleri gibi alanlarda derine gömülü saçları tedavi etmesine olanak tanır. Daha yüksek bir sıcaklık oluşturan daha yüksek su emilimi ile 1064nm dalga boyunun dahil edilmesi, en etkili epilasyon için genel lazer tedavisinin termal profilini artırır.

Аппарат для удаления волос с диодным лазером 808 нм(图2)

Technology Advantages

1. Three wavelengths 755nm 808nm 1064nm available

2. Large spot size for fast treatment

3. High power laser stack 300~1200w multiple options

4. Double continuous cooling systems

5. Well-designed machine configuration

6. I-VI skin tones and tanned skin

7. Overheat protection and water level detection for better safety

9. Crystal temperature: ~5-3°C, painless and comfortable

10. Lifetime online technical support

Аппарат для удаления волос с диодным лазером 808 нм(图4)

Hey, let me help you!